ПРАТ "ШБМУ №1"

Код за ЄДРПОУ: 00180924
Телефон: +38062916232
e-mail: 00180924@privateinvest.com.ua
Юридична адреса: 85362, Донецька обл., Покровський район, село Лисівка, вулиця Центральна, 68-А
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Молочинський Володимир Васильович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВА № 768440, виданий Кiровським РВ ДГУ УМВС України в м.Донецьку 27.06.1997
Рік народження 1948
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнститут, ф-т електрифiкацiї та автоматизацiї гiрських виробок
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1, iнженер ВТВ
Опис У трудових вiдносинах з Товариством не знаходиться - пенсiонер за вiком. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Попереднi посади: майстер, iнженер ВТВ. Стаж керiвної роботи уточнено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися, Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.17%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за Наглядовою радою товариства. Особисто за кожним окремим членом Наглядової ради обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови Наглядової ради. Винагорода за перебування на посадi члена наглядової ради в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Гусева Iрина Анатолiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий № , виданий
Рік народження 1975
Освіта Донецька фiлiя Українського державного унверситету фiнансiв та мiжнародної торгiвлi
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Шахтобудiвельне управлiння №1", бухгалтер
Опис Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн протягом 2011 року не було. Посадова особа не надала згоди на розкриття своїх паспортних даних. Попереднi посади: технiк-кур'єр, бухгалтер, бухгалтер I категорiї. Повноваження та обов'язки: При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: - достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Тоiвриства; вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; - своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй у вiдповiдностi до встановлених правил та порядку; - дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язання Товариства; - зберiгання грошових коштiв та матерiальних цiнностей; - використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства; - правильнiсть нарахування та виплати дивiдендiв; - дотримання порядку оплати акцiй Товариства; - фiнансовий стан Товариства, рiвень його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiдношення власних та позичкових коштiв. Здiйснює iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Статутом не передбачений чiтко визначений перелiк прав та обов'язкiв для членiв ревiзiйної комiсiї. За посаду члена ревiзiйної комiсiї винагорода не передбачена. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Шендерук Олександр Петрович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий № , виданий
Рік народження 1963
Освіта
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Шахтобудiвельне управлiння № 1", водiй 1 класу
Опис Посадова особа не має напогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн протягом 2011 року не було. Посадова особа не надала згоди на розкриття своїх паспортних даних. Попереднi посади: тракторист-машинiст 3 класу, слюсар 3 розряду, учень водiя автобусу, водiй автобуса з класу, учень гiрничоробочого з ремонту гiрних виработок, гiрничоробочий з ремонту гiрних вироботок 4 розряду, водiй з класу, водiй 1 класу, слюсарь-iнструментальшик 5 розряду, водiй 1 класу, слюсарь-ремонтник 5 розряду. Повноваження та обов'язки: При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: - достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; - вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; - своєчастнiть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй у вiдповiдностi до встановлених правил та порядку; - дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; - своєчаснiсть правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язання товариства; - зберiгання грошових коштiв та матерiальних цiнностей; - використання коштiв резервного та iнших фондiiв Товариства; - правильнiсть нарахування та виплати дивiдендiв; - дотримання порядку оплати акцiй Товариства; - фiнансовий стан Товариства, рiвень його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiдношення власних та позичкових коштiв. Здiйснює iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Статутом не передбачений чiтко вирзначений перелiк прав та обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї. За посаду члена ревiзiйної комiсiї винагорода не передбачена. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Скорiн Руслан Олегович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВВ № 161756, виданий Калiнiнським РВ ДГУ УМВС України в м.Донецьку 17.12.1997
Рік народження 1966
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнститут, ф-т автомобiлiв та автомобiльного господарства
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1, механiк
Опис Попереднi посади: механiк, головний механiк. Стаж керiвної посади уточнено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися, Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.46%.Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за правлiнням товариства. Особисто за кожним окремим членом правлiння обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови правлiння. Винагорода за перебування на посадi члена правлiння в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Кернасовський Володимир Павлович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВЕ № 230337, виданий Ворошиловським РВ УМВС України в м.Донецьку 21.08.2001
Рік народження 1963
Освіта середня, загальноосвiтня школа
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1, водiй
Опис Попереднi посади: Трудову дiяльнiсть розпочав у 1984р. водiєм автобази ПО "Совєтськвугiлля". У 1985р. прийнятий водiєм Шахтобудмонтажного управляння №1. Стаж керiвної роботи уточнено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися.Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.17%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за Наглядовою радою товариства. Особисто за кожним окремим членом Наглядової ради обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови Наглядової ради. Винагорода за перебування на посадi члена наглядової ради в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Фарберов Венiамiн Iсакович (за дорученням)
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВВ № 451042, виданий Ворошиловським РВ УМВС України в м.Донецьку 26.05.1998
Рік народження 1949
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнститут, ф-т технологiї машинобудування
Стаж керівної роботи (років) 15
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав 3СВУ, директор
Опис Фарберов Венiамiн Iсакович (дiє за дорученням вiд СУКП "Експодонбас"). Перебував на посадах: iнженера, директора. Перебуває на посадi директора СП ТОВ "Експодонбас" (83048, м.Донецьк, вул. Челюскiнцiв 189-В). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися. Дiє за дорученням СУКП "Експодонбас", яке володiє часткою в статутному фондi емiтента - 12,78%. Змiн протягом року не було. Згiдно статуту товариства Голова наглядової ради має певнi права та обов'язки: - керує роботою наглядової ради; - скликає засiдання наглядової ради та забезпечує ведення протоколiв засiдань; - головує на засiданнях наглядової ради; - пiдписує з Головою Правлiння контракт найму на посаду. До компетенцiї наглядової ради належить вирiшення питань, передбачених законом та Статутом Товариства, а також переданих для вирiшення наглядовою радою загальними зборами. До виключної компетенцiї наглядової ради згiдно iз Статутом належить: - узгодження угод та iнших дiй, якi призводять до виникнення зобов'язань Товариства, що складають понад 100 вiдсоткiв балансової вартостi активiв Товариства на дату пiдписання угоди або договору; - приймання рiшення про продаж, передачу в оренду, у заставу, або вiдчуження у iншiй спосiб основних засобiв Товариства незалежно вiд їх вартостi; - надання дозволу Правлiнню на списання основних засобiв Товариства, непридатних до експлуатацiї; - приймання рiшення про приймання участi у створеннi або створення пiдприємств, господарських товариств та iнших комерцiйних структур, а також вирiшення порядку, складу та оцiнки майна, що передається до статутних фондiв таких суб'єктiв господарювання; - приймання рiшення про одержання кредитiв вiтчизняних та iноземних банкiв, згiдно з чинним законодавством; - узгодження звiтiв, якi подають Правлiння i ревiзiйна комiсiя за квартал та рiк; - аналiз дiй Правлiння вiдповiдно управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної i цiнової полiтики i дотримування номенклатури товарiв i послуг; - вимагання у разi потреби проведення позачергових ревiзiй i аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджування умов договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв; - затвердження органiзацiйно-управлiнськiй i виробничо-господарськiй структури Товариства, яка розроблена Правлiнням; - прийняття рiшення про придбання (викуп) Товариством випущених ним акцiй, а також про їх наступний продаж (розподiл); - визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства, ухвалення стратегiї Товариства, - встановлення порядку прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; - визначення загальних засад iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлення порядку надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Здiйснення контролю за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; - проведення перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - визначення умов контракту з головою правлiння; - прийняття рiшення про призначення виконуючого обов'язки голови Правлiння, у випадку дострокового припинення повноважень голови Правлiння; - прийняття рiшення про притягнення до вiдповiдальностi голови та членiв правлiння; - узгодження рiшення правлiння про скликання чергових загальних зборiв та позачергових зборiв за iнiцiативою правлiння, в тому числi їх порядку денного та тексту iнформацiйного повiдомлення акцiонерiв. Узгодження рiшення правлiння про змiни в порядку денному чергових та позачергових загальних зборiв; - надання правлiнню рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору; - затвердження зовнiшнього аудитора та умов договору, що укладається з аудитором, в тому числi встановлення розмiру оплати його послуг; iнiцiювання проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - призначення та звiльнення внутрiшнiх аудиторiв Товариства. Винагорода за перебування на посадi Голови наглядової ради в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Заступник голови правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Котков Антон Васильович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВЕ № 791536, виданий Пролетарським РВ ДМУ УМВС України в м.Донецьку 12.06.2002
Рік народження 1960
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнститут, ф-т електрифiкацiї та автоматизацiї гiрних виробок
Стаж керівної роботи (років) 23
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1 головний iнженер
Опис Трудову дiяльнiсть розпочав у 1976р. прохiдником шахти "Лiдiєвка". З 1981р. процює в Шахтобудномнажному управлiннi №1. Перебував на посадах: iнженера-наладчика(з вересня 1981р.), майстра пiдземних робiт ( з вересня 1982р.), механiка пiдземної дiлянки(з 1985р.), начальника ВТВ9з 1088р.), зам.головного iнженера(з 1989р.), головного iнженера(з 1991р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися. Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 17.98%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за правлiнням товариства. Особисто за кожним окремим членом правлiння обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови правлiння. Винагорода за перебування на посадi члена правлiння в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Кохана Людмила Володимирiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВС № 638688, виданий Калiнiнським РВ ДГУ УМВС України в м.Донецьку 26.12.2000
Рік народження 1946
Освіта середня-спецiальна, Донецький iндустрiальний технiкум, ф-т бухоблiку
Стаж керівної роботи (років) 17
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1, старший бухгалтер
Опис У трудових вiдносинах з Товариством не знаходиться - пенсiонер за вiком. Трудову дiяльнiсть розпочала у 1964р. у системi тресту "Донецькшахтобудмонтаж". Перебувала на посадах: кур'єра (1964р.), бухгалтера(1966р.), технiка(1967р.), старшого бухгалтера (1974р.). З 1985р. працювата ВАТ "Шахтобудмонтажне управлiння №1" бухгалтером, заступником головного бухгалтера (1991р.), з вересня 2009 року не працює - пенсiонер. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися, Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.17%.Змiн протягом року не було. До прав та обов'язкiв Ревiзiйної комiсiї згiдно Статуту товариства вiдноситься перелiк питань що пов'язнанi iз контролем за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння та здiйсненням планових та позапланових перевiрок. При здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння ревiзiйна комiсiя перевiряє: - достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; - вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; - своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй у вiдповiдностi до встановлених правил та порядку; - дотримання правлiнням, головою та членами правлiння Товариства наданих їм повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; - своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; - зберiгання грошових коштiв та матерiальних цiнностей; - використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства; - правильнiсть нарахування та виплати дивiдендiв; - дотримання порядку оплати акцiй Товариства; - фiнансовий стан Товариства, рiвень його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiдношення власних та позичкових коштiв. Здiйснює iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Статутом товариства не передбачений чiтко визначений перелiк прав та обов'язкiв для Голови ревiйної комiсiї. Винагорода за перебування на посадi Голови ревiзiйної комiсiї в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Свiстунов Вiктор Васильович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВВ № 230541, виданий Ленiнським РВ УМВС України в м.Донецьку 24.01.1998
Рік народження 1947
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнстiтут, ф-т гiрної електромеханiки
Стаж керівної роботи (років) 28
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "ШБМУ №1" начальник управлiння
Опис Свою трудову дiяльнiсть розпочав у 1971р. слюсарем на заводi "Точмаш" а з 1971р. переведений iнженером -конструктором. З 1974р. працював проходником на шахтi "Лiдiєвка". З 1976р. працював у системi треста "Донецькшахтобудмонтаж" Шахтобудмонтажне управлiння №1 енергетиком, в.о.начальника дiлянки, головним iнженером, в.о.головного механiка, начальником управлiння (з 1986р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися. Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 18.7%. Змiн протягом року не було. Згiдно iз Статутом Товариства у перелiку прав та обов'язкiв голови правлiння зазначено наступне: - розподiляє обов'язки мiж членами Правлiння; - органiзовує роботу, головує на засiданнях Правлiння, забезпечує ведення протоколiв засiдань; - затверджує органiзацiйно-управлiнську i виробничо-господарську структуру Товариства; - органiзовує розробку та забезпечує реалiзацiю програм розвитку Товариства; - затверджує штатний розклад Товариства та посадовi iнструкцiї робiтникiв; - заключає трудовi договори, контракти з посадовими особами i виконавчим персоналом Товариства; - користується правом звiльнення, переведення всiх спiвробiтникiв Товариства, приймає до них мiри заохочування i стягнення в межах i нормах трудового законодавства України; - складає вiд iменi Товариства будь-якi цивiльно-правовi угоди на суму, яка не перевищує 100 вiдсоткiв балансової вартостi активiв Товариства на дату пiдписання угоди або договору; - в межах своєї компетенцiї використовує створенi Товариством фонди i резерви; - керує розробкою рiчного звiту i балансу Товариства; - забезпечує виконання рiшень Загальних зборiв акцiонерiв та наглядовi ради, зобов'язань перед бюджетом i контрагентами по господарчiм договорам; - встановлює перелiк вiдомостей, в яких мiститься комерцiйна таємна iнформацiя або iнформацiя Товариства, яка є конфiденцiйною; - приймає рiшення про пред'явлення вiд iменi Товариства претензiй до юридичних i фiзичних осiб, за винятком випадкiв, коли пред'явлення претензiй є обов'язком, а не правом Товариства, та про задоволення претензiй, якi пред'явленнi Товариству; - вносить пропозицiї наглядовiй радi для прийняття рiшень наглядовою радою про продаж або вiдчуження iншим способом основних засобiв Товариства; - здiйснює суворий контроль за рацiональним та економним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв; - забезпечує створення сприйнятливих та безпечних умов труда для робiтникiв Товариства, дотримування вимог законодавства про охорону навколишнього середовища; - забезпечує розробку, укладання та виконання колективного договору; - в межах своєї компетенцiї забезпечує дотримання законностi у дiяльностi Товариства; - органiзовує та забезпечує бухгалтерську i статистичну звiтнiсть Товариства та несе вiдповiдальнiсть за її вiрогiднiсть. - здiйснює iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Згiдно iз статутом Товариства до загальної компетенцiї правлiння належить: - органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; - призначення та звiльнення голiв та секретарiв загальних зборiв, погодження персонального складу мандатної та лiчильної комiсiй загальних зборiв; - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи правлiння; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства, складання та надання наглядовiй радi квартальних та рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; - забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше 30 днiв з моменту надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; - розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв працiвникiв Товариства; - укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння, за погодженням iз наглядовою радою. Винагорода в натуральнiй формi не виплачувалась. Протягом року отримував винагороду на посадi в розмiрi грн.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Лiпьошкiн Валентин Iванович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВВ № 980056, виданий Ясиноватським РВ УМВС України в Донецькiй обл. 11.10.1999
Рік народження 1949
Освіта середня, загальноосвiтня школа
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав АТ ШБМУ №1, монтажник гiрського устаткування
Опис Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися. Попереднi посади: монтажник гiрничного устаткування. Стаж керiвної роботи уточнено. Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.17%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за Наглядовою радою товариства. Особисто за кожним окремим членом Наглядової ради обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови Наглядової ради. Винагорода за перебування на посадi члена наглядової ради в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Анчугов Сергiй Михайлович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВЕ № 502080, виданий Ворошиловським РВ УМВС України в м.Донецьку 23.01.2002
Рік народження 1949
Освіта вища, Донецький полiтехнiчний iнстiтут, ф-т електроприводiв та автоматизацiї промислових установок
Стаж керівної роботи (років) 25
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ ШБМУ №1, начальник дiлянки
Опис Свою трудову дiяльнiсть розпочав лаборантом ДПI. З 1973р. зарахован молодшим науковим спiвробiтником ВНIIВЕ. З 1976р. працював на посадi енергетика Шахтобудiвельного управлiння №2. З 1983р.працює в Шахтобудмонтажному управлiннi №1 спочатку мастером пiдземних робiт, начальником дiлянки з 1985р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися, Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.46%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за правлiнням товариства. Особисто за кожним окремим членом правлiння обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови правлiння. Винагорода за перебування на посадi члена правлiння в товариствi не передбачена.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння - головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Сослюк Олена Олександрiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВА № 920703, виданий Ленiнським РВ УМВС України в м.Донецьку 06.08.1997
Рік народження 1957
Освіта вища, Донецький державний унiверситет, ф-т облiково-фiнансовий
Стаж керівної роботи (років) 23
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "ШБМУ №1" заст.головного бухгалтера
Опис Свою трудову дiяльнiсть розпочала у 1979р. економiстом на шахтi Бошнякова об'єднання "Сахалiнвугiлля". З 1982р. працювала старшим бухгалтером СКТБ "Турбулентнiсть". З березня 1987р. працює в ВАТ "Шахтобудмонтажне управлiння №1" на посадах бухгалтера, заступника головного бухгалтера (з червня 1987р.),та головного бухгалтера (з лютого 1991р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Покарання у виглядi позбавлення права займати певнi посади у сферi iнвестицiйної, банкiвської, страхової та iнших видiв фiнансової дiяльностi не вiдбувалися. Володiє часткою в статутному фондi емiтента - 0.62%. Змiн протягом року не було. Статутом товариства передбачений перелiк прав та обов'язкiв, що закрiпленi в цiлому за правлiнням товариства. Особисто за кожним окремим членом правлiння обов'язки не закрiпленi, а виконуються за розподiлом голови правлiння. Винагорода за перебування на посадi члена правлiння в товариствi не передбачена. Головний бухгалтер забезпечує органiзацiю i ведення бухгалтерського облiку, а також контроль за рацiональним використанням матерiальних i фiнансових ресурсiв у Товариствi. Головний бухгалтер має наступнi посадовi обов'язки: - керiвництво колективом бухгалтерiї Товариства; - бухгалтерський облiк статутного капiталу Товариства; - повний облiк грошових коштiв, що надходять, товарно-матерiальних цiнностей i основних засобiв, а також своєчасне вiдображення у бухгалтерському облiкових операцiй, пов'язаних з їх рухом; - достовiрний облiк витрат на виробництво й обiг, виконання кошторисiв витрат, реалiзацiї продукцiї, виконання будiвельно-монтажних, науково-дослiдних та iнших робiт, складання економiчно об'рунтованих звiтних калькуляцiй собiвартостi продукцiї, робiт i послуг; - точний облiк результатiв господарсько-фiнансової дiяльностi Товариства згiдно з установленими правилами; - правильне нарахування i своєчасне перерахування податкiв i платежiв до бюджету, внескiв на соцiальне страхування, коштiв на фiнансування капiтальних вкладень; - складання достовiрних бухгалтерських звiтiв i балансiв, iншої бухгалтерської звiтностi на основi первинних документiв i бухгалтерських записiв; - iншi повноваження та обв'язки, що не забороненi законодавством Винагорода в натуральнiй формi не виплачувалась. Протягом року отримувалась винагорода (за перебування на посадi головного бухгалтера) в розмiрi 26657 грн.